Trainingen -3

Even een kleine update van de ontwikkelingen tot nu. Het mennen gaat de ene keer beter dan de andere maar er is toch over de grote lijn gezien vooruitgang. Ook zien we duidelijk dat de “meiden” soepeler worden en daardoor mooier bewegen. Echt een genot om naar te kijken.  Maar laatst met die sneeuwval hadden we toch echt een akkefietje dat ook heel verkeerd had kunnen aflopen. We haalden ze uit de wei (Ze staan 24-7 buiten)  en ik had ze beide aan het touw, liep er dus tussen, het had gesneeuwd. Een laagje vastgereden sneeuw op de klinkerweg bleek toch gevaarlijker dan we hadden ingeschat. Plotseling gleed Diana, en viel………….Gelukkig stond ze een tel later weer overeind maar we schrokken ons rot. Dit had ook heel anders kunnen aflopen. Tijdens het mennen daarna  liep ze ook niet echt mooi maar na enkele dagen was dat gelukkig over. Zo zie je maar weer; een ongeluk zit in een klein………..beetje sneeuw. En nu, na de laatste keer mennen had Diana plotseling een open wond aan haar rechter achterbeen. Tijdens het mennen niets van ondekt maar Hans, ons menmaatje, ontdekte het tijdens het afdouchen. We waren druk geweest met het maken van wendingen en waarschijnlijk stond ze iets te strak in de strengen. Even opletten de volgende keer. Uiteraard geneest zoiets weer heel snel en bovendien hebben ze door privé omstandigheden de komende dagen even vrijaf. Dus dat komt mooi uit. Tot zover de laatste nieuwtjes. Binnenkort komen we met een volgende stap naar ons uiteindelijke doel. 

Dit bericht is geplaatst in Plannen maken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.