De Paarden

We hebben eerder al aangegeven dat we het zoeken naar geschikte paarden uit handen hadden gegeven aan een vakvrouw. Daar hebben we geen moment spijt van gehad, al hebben we nu wel twee totaal andere dan we eerder voor ogen hadden. In eerste instantie dachten we aan twee grote bonte tinkerruinen maar die waren bij nader inzien toch moeilijker te vinden dan gedacht. Maar zoals je van een goeie vakvrouw, Dineke Roseboom-Veurink van Stal Roseboom uit Coevorden mag verwachten……………..komt die met een totaal ander voorstel. “Hebben jullie al eens aan Clydesdales gedacht?  Ehh,..nee. We wisten dat het grote paarden zijn maar dat was dan ook alles. “Ik heb er twee kom maar es kijken”.  Dus, afspraak gemaakt en kijken. Ja inderdaad grote paarden en niet alleen groot maar ook mooooi !!! Tenminste dat vonden wij. Maar ja,…ze zijn niet bont, het zijn geen ruinen, maar wat zijn ze mooi en mensgericht en cool. Dus,…iedereen die dit leest voelt het waarschijnlijk al aankomen, Na wat keuringen, veearts, hoefbekapping en tandarts was voor ons de keuze gemaakt en zijn we  vanaf 4 juli de trotse eigenaren van Diana en Janice, twee clydesdales merries van 9 en 5 jaar. Ze zijn altijd samen geweest en dat blijft dus (gelukkig) zo. 

 

Dit bericht is geplaatst in Plannen maken. Bookmark de permalink.

2 Responses to De Paarden

  1. Meintje schreef:

    Wat een prachtige mooie paarden, en wat ben ik trots op jullie dat jullie het allemaal echt gaan doen!!!!!
    Super ik ga jullie zeker volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.