Menbewijs enkelspan

Zaterdagmorgen 16 juni heb ik mijn koetsiersbewijs  enkelspan gehaald. Het begin is er. Deze cursus heb ik gevolgd bij PMO in Steenwijk.  Dit bleek een perfecte keuze te zijn. Doede v.d. Meer en zijn mensen vormen een perfect team dat op een heel relaxte wijze en met veel vakmanschap  je de “geheimen” van het optuigen , inspannen, mennen, uitspannen en aftuigen bijbrengen. Maar,…..laten we eerlijk zijn, naarmate je ouder wordt, gaat het leerproces toch trager! Desondanks: toch gelukt.

PMO is een plek waar je je gelijk thuis voelt. Erg gastvrij en een echte aanrader voor iedereen die overweegt een koetsiersbewijs te halen. Ook ben ik veel dank verschuldigd aan Elles – mijn vaste menmaatje elke dinsdagavond bij PMO – en haar man Rudie die zelf paarden en menkarren hebben en die mij geheel belangeloos hebben aangeboden om zo vaak als mogelijk bij hun te komen mennen. Een aanbod waar ik uiteraard dankbaar gebruik van heb gemaakt. Tot zover dus koetsiersbewijs enkelspan. Straks volgt koetsiersbewijs dubbelspan waarvan we natuurlijk ook weer verslag doen.

Menclubje Koetsiersbewijs enkelspan
Dit bericht is geplaatst in Plannen maken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.